PRODAJA PROJEKATA

Da li posjedujete stambeno poslovni objekat ili ste u fazi izgradnje projekta. Da li biste željeli da brzo i efikasno prodate Vaš projekat  Mi Vam možemo pomoći da prodate Varše nekretnine a da ne trošite vrijeme i novac na marketing i konsultacije sa klijentima.  

NAŠE USLUGE

PROMOCIJA NEKRETNINA

Naša agencija ulaže mnoga sredstva kako bi promovisala novoizgrađene projekte. Veliku važnost dajemo online marketingu, tako da naše projekte oglašavamo na Facebooku, Instagramu, Mesendžeru, Piku i Googlu. Pored onlajn marketinga, nerijetko dizajniramo letke, brošure i natpise kako bismo ubrzali prodaju projekata.

KONSULTACIJE SA KLIJENTIMA

Mi posjedujem dugogodišnji rad sa klijentima, tako da nudimo vrhunsku komunikaciju sa potencijalnim kupcima Vaših stanova. Mi bismo dovodili klijente da pregledaju nekretnine i obajsnili bismo im sve detalje vezane za projekat kako vaša firma ne bi trošila mnoga sredstva zapošljavanjem prodajnog tima.

VELIKA BAZA KLIJENATA

Naša agencija ima veliku bazu klijenata koji traže kupovinu nekretnine u Sarajevu i šire. Na dnevnoj bazi nam se klijenti javljaju tražeći stanove i poslovne prostore u novogradnji. Ako biste se odlučili da preko naše agencije prodajete Vaše nekretnine, zagarantovana Vam je brza i efikasna prodaja.

TEHNIČKA PODRŠKA

Nudimo Vam također tehničku podršku u mnogim aspektima promovisanja Vaših nekretnina. Nudimo Vam profesionalno fotografisanje Vaših stanova i poslovnih prostora, ali također i savjetovanje sa potencijalnim kupcima po pitanju pravnih pitanja ili tehničkih pitanja vezani za izgradnju.

Kontakt

Telephone Icon.PNG

+387 60 353 9446

Društvene Mreže

  • Instagram Social Icon
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

Lokacija

Marka Marulića 2C

71000, Sarajevo

Bosna i Hercegovina